Trottens betraktelser

Cyniskt raljerande och surt gnällande om aktuella ämnen

Min bilder
Namn:
Plats: Lidköping, Skaraborg, Sweden

tisdag, april 25, 2006

Media, rättegångar och civilkurage


Jag ser att jag har fått en hel del besök här på bloggen. Mycket trevligt!
Jag satt nyss och läste förra numret av Lidköpings pissliberala skvallertidning NLT, Nya Lidköpingstidningen. Där står det lite om rättegången mot dom misstänkta för brandattentatet mot nazisternas partihögkvarter i Tråvad, utanför Vara. Och man behöver inte läsa länge för att få en dålig smak i munnen. Jag tar inte ställning till om dom är skyldiga eller inte (jag tror personligen dom är oskyldiga men det spelar ingen roll) men kapitalets vakthundar, snuten och domstolarna verkar nästan helt ha bestämt sig för att dom här ungdomarna är kallblodiga terrorister vare sig dom är skyldiga eller inte och vill statuera exempel genom att sätta dit dom ordentligt som en markering mot den militanta antifascistiska rörelsen och i förlängningen mot hela den utomparlamentariska vänstern.
Nåväl, i vilket fall som helst, nassegården stog fan där och bara bad om att bli nerbränd. Jag har snackat med Vara-bor som knappt vågat gå ut om kvällarna för att dom varit rädda för nassarna! Folk i Vara har blivit hotade och tom. misshandlade för att dom inte varit som nazisterna. Och många har dom Vara-bor varit som knutit näven i byxfickan och muttrat "nån borde bränna ner skiten". Gården i Tråvad var en fet förolämpning mot alla sunt tänkande individer i Skaraborg, och det var bara en tidsfråga innan någon skulle visa lite civilkurage och bege sig till Tråvad med en ask tändstickor. Hjältarna som brände ner skiten, vilka dom än är, borde få medalj!

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

FAn, du skriver ju skitbra!

10:14 em  
Anonymous Anonym said...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

1:54 em  
Anonymous Anonym said...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

3:04 em  
Anonymous Anonym said...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

3:06 em  
Anonymous Anonym said...

En liten undran bara...Är det okey att strida för vad Varaborna muttrar när dom knyter nävarna i fickorna...Är det inte väldigt populistiskt att resonera så....Ska vi följa den linjen sen...och vad händer med invånarna i Sjöbo och Trollhättan...ska vi stötta dom med när dom knyter nävarna....
Undrar...

10:01 em  

Skicka en kommentar

<< Home